Slik aktiverer du programmet

Aktiveringsveiviseren startes ved første oppstart av Kaspersky Small Office Security.

Aktivering er en prosess som aktiverer en fullstendig funksjonell versjon av programmet for en bestemt tidsperiode.

Fjernstyring av lisensiering og beskyttelse av tilkoblede enheter blir kun tilgjengelig etter at du har opprettet kontoen til organisasjonens leder eller administrator på behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security. Du kan opprette en konto i vinduet for tilkobling av kontoen når du aktiverer programmet. Denne kontoen vil bli brukt til å installere Kaspersky Small Office Security på datamaskiner og mobile enheter for ansatte. Etter at du har opprettet kontoen, registrerer du lisensen din for Kaspersky Small Office Security på behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security.

Slik aktiverer du programmet:

Følgende alternativer for Kaspersky Small Office Security-aktivering tilbys:

Under aktiveringen av programmet må du kanskje registrere deg på behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security. Du kan opprette en konto i vinduet for tilkobling.

Du må ha Internett-tilkobling for å aktivere programmet.